top of page

MACAMA INNGÅR AVTALE OM KJØP AV KIRKEHAUGSVEIEN 2-4

Macama har signert avtale om kjøp for utvikling av sentralt beliggende eiendommer på Lilleaker. Prosjektet vil eies 50% av JCF AS og 50% MACAMA AS. Dette skjer ved overdragelse av 50% av aksjene i Kirkehaugsveien 4 AS.

Kirkehaugsveien 2 og 4 består i dag av eneboligbebyggelse og har et samlet areal på 3000 m2. Eiendommene ligger attraktivt til ved knutepunkt Lysaker og har et betydelig utviklingspotensial. Det er startet en reguleringsprosess for å utvikle eiendommene til attraktive leiligheter med utsikt over fjorden med nærhet til offentlig kommunikasjon og den kommende Lysakerbyen tett opp til CC vest kommende storslåtte utvikling.

Regulering/ ideutvikling gjennomføres av Scandinavian Development. Prosjektstyring gjennomføres av Constructive Development. Begge selskapene i egen avtale med eierselskapet.

Eiendommen passer godt for MACAMAs strategi med sentralt plasserte eiendommer i gode boområder. For MACAMA innebærer kjøpet en mulighet til bygging av om lag ca 50 leiligheter.

Henvendelser kan rettes til Hans Olav Bjørk i Scandinavian Development.

Mobil +47 958 30 230

E-post: hans.olav.bjork@constructive.no

Utvalgte

Siste innlegg

Arkiv

bottom of page