GOD JUL FRA OSS I PARKVEIEN 33!

19/12/2019

Macama, Scandinavian Development og Constructive Development ser tilbake på et innholdsrikt år med mange spennende prosjekter. I 2019 har selskapene hatt gleden av å overlevere nytt hovedkontor til Orkla på Skøyen, Oslo Treet til Trettenparken, 39 selveierleiligheter med tilhørende skoleareal i Fyrstikkalleen 17, 15 leiligheter i Hegdehaugsveien 25, 12 leiligheter på Sofienlunden og ombygging av kontorlokaler i Orkla- Atrium. I tillegg er det solgt 106 av 147 leiligheter i Mills- Kvartalet som er et pågående prosjektet på Grünerløkka som selskapene vil følge inn i 2020. Sammen med Mills- kvartalet ser selskapene frem til 2020 der det blir full fart med prosjektene Torshovhøyden med ca 140 leiligheter, Rådhusgata 9 som blir et betydelig rehabiliteringsprosjekt for utleie til moderne kontorer og Kirkehaugsveien 2-4 som er nabo til Mustad og CC Vest som vil bli et flott boligprosjekt. I tillegg jobbes det med avsluttende arbeider rundt regulering på Gullaug i Lier. Det planlegges en betydelig småhusbebyggelse inkl. næring, skoler, idrettsanlegg, m.m og ca 4000 boliger.     

 

Scandinavian Development og Constructive Development ønsker å takke alle samarbeidspartnere for et godt år for våre selskaper. Vi ser frem til 2020 med ønske om en riktig God Jul og et Godt Nyttår.   

 

 

 

 

Please reload

Utvalgte

Førjulsvisning på Mills-kvartal

12/11/2019

1/10
Please reload

Siste innlegg

Please reload

Arkiv

Please reload

KONTAKT OSS

Scandinavian Development

Parkveien 33,

0258 Oslo

 

Sentralbord

Tlf: +47 24 11 56 56

Mail: info@scd.no

 

 

TRYKK FOR KART

 

 

 

 

SCANDINAVIAN DEVELOPMENT

Erik Bøhler

Mail: erik.bohler@scd.no

 

Marius Bøhler

Mail: marius.bohler@scd.no

Gro Grohmann

Mail: gro.grohmann@scd.no

 

Mette Warhuus

Mail: mette.warhuus@scd.no

 

 

CONSTRUCTIVE DEVELOPMENT

 

Hans Olav Bjørk

Mail: hans.olav.bjork@constructive.no

Kim Falster

Mail: kim.falster@constructive.no

Oscar Karlsrud

Mail: oscar.karlsrud@constructive.no

Tom Heggeli

Mail: tom.heggeli@constructive.no