Suksessen fortsetter på Torshovhøyden med ca 60% salg av nytt salgstrinn, kalt AdministrasjonsblokkaAdministrasjonsblokka på Torshovhøyden hadde salgsstart den 03.november og Scandinavian Development er godt fornøyd mottakelsen av det nye salgstrinnet. Administrasjonsblokka rehabiliteres fra tidligere kontorlokaler til 21 gjennomtenkte leiligheter der enkelte etasjer får 3 meter takhøyde. Bygningen er tegnet av Rådhus- arkitekt Magnus Poulsson og den sjarmerende fasaden bevares i stor grad slik den er i dag, samtidig som leilighetene vil få et moderne preg og standard på innsiden. Ca 60% av leilighetene ble solgt til fastpris ved salgsstart!


Torshovhøyden består av ca 130 leiligheter fordelt på Administrasjonsblokka, Høyblokka, Sydblokka og Vestblokka. Sydblokka er allerede utsolgt, mens det er solgt ca 60% av Vestblokka. Det siste salgstrinnet, Høyblokka, lanseres våren 2021.


Byggherren er Orkla Eiendom og Macama gjennom Sandakerveien 56. Regulering/ ideutvikling gjennomføres av Scandinavian Development. Prosjektstyring gjennomføres av Constructive Development. Begge selskapene i egen avtale med eierselskapet.

Utvalgte

Siste innlegg

Arkiv

KONTAKT OSS

Scandinavian Development

Parkveien 33,

0258 Oslo

 

Sentralbord

Tlf: +47 24 11 56 56

Mail: info@scd.no

 

 

TRYKK FOR KART

 

 

 

 

SCANDINAVIAN DEVELOPMENT

Erik Bøhler

Mail: erik.bohler@scd.no

 

Marius Bøhler

Mail: marius.bohler@scd.no

Hans Olav Bjørk

Mail: hans.olav.bjork@constructive.no

Gro Grohmann

Mail: gro.grohmann@scd.no

 

Mette Warhuus

Mail: mette.warhuus@scd.no

 

 

CONSTRUCTIVE DEVELOPMENT

 

Hans Olav Bjørk

Mail: hans.olav.bjork@constructive.no

Kim Falster

Mail: kim.falster@constructive.no

Oscar Karlsrud

Mail: oscar.karlsrud@constructive.no

Tom Heggeli

Mail: tom.heggeli@constructive.no