NYHETER

Her finner du nyheter og artikler om selskapene

Nytt prosjekt på Huseby for Macama, Scandinavian Development og Constructive Development!

Macama har inngått avtale om 20 % eierskap for kremtomt på Huseby. Tomten ligger sentralt på Huseby med gode kollektive muligheter, kort vei til Nordmarka og gåavstand til Røa som kan by på en rekke butikker og kafeer. Prosjektet vil bestå av ca 200 leiligheter Scandinavian Development har startet reguleringsarbeidene for utvikling av attraktive og bærekraftige leiligheter. Regulering/ ideutvikling gjennomføres av Scandivanian Development. Prosjektstyring gjennomføres av Constructive Development. Begge selskapene i egen avtale med eierselskapet. Les nyhetsartikkelen fra Estate her.

ORKLA- HOUSE HAR OPPNÅDD BREEAM NOR EXCELLENT

Det nye hovedkontoret til Orkla har oppnådd Breeam Nor Excellent sertifisering. Scandinavian Development har stått for ideutvikling og regulering. Prosjektstyring i regi av Constructive Development. Vi gratulerer!

TORSHOVHØYDEN HAR VALGT ENTREPRENØR

Det er inngått avtale mellom Sandakerveien 56 AS og Consto Eide AS om oppføring av Sydblokka på Torshovhøyden. Kontrakten har en samlet verdi på 43 MNOK og gjelder for det første av totalt fire byggetrinn. Sandakerveien 56 AS er eid av Orkla ASA og Macama AS forholdsvis 80 % og 20 %. Torshovhøyden er et boligprosjekt med sentral beliggenhet på Torshov i Oslo der flere leiligheter vil få spektakulær utsikt. Totalt består prosjektet av ca 130 leiligheter med parkeringskjeller der det er solgt 90 % av første salgstrinn. Prosjektet vil videre bestå av utadrettede virksomheter på gateplan mot Sandakerveien og parken, samt store uteområder med grøntområder og lekeplasser. Deler av eiendommen er re

KONTAKT OSS

Scandinavian Development

Parkveien 33,

0258 Oslo

 

Sentralbord

Tlf: +47 24 11 56 56

Mail: info@scd.no

 

 

TRYKK FOR KART

 

 

 

 

SCANDINAVIAN DEVELOPMENT

Erik Bøhler

Mail: erik.bohler@scd.no

 

Marius Bøhler

Mail: marius.bohler@scd.no

Hans Olav Bjørk

Mail: hans.olav.bjork@constructive.no

Gro Grohmann

Mail: gro.grohmann@scd.no

 

Mette Warhuus

Mail: mette.warhuus@scd.no

 

 

CONSTRUCTIVE DEVELOPMENT

 

Hans Olav Bjørk

Mail: hans.olav.bjork@constructive.no

Kim Falster

Mail: kim.falster@constructive.no

Oscar Karlsrud

Mail: oscar.karlsrud@constructive.no

Tom Heggeli

Mail: tom.heggeli@constructive.no