top of page

Seltor fikk stor rehabkontrakt

17. desember: Byggearbeidene for Fyrstikkallèen 17 går i henhold til fremdriftsplan. Fortsatt forventes ferdigstillelse juni 2019. Les mer!

Prosjektet omfatter konvertering av Bryn-Haldens & Nitedals Tændstikkefabriks gamle industrilokaler fra 1938 til moderne boliger i 3 etasjer og undervisningslokaler i første etasje. Totalt areal er ca 5000m2 og prosjektet er krevende med tanke på bæresystemer, bygningsfysiske utfordringer samt sammenføyning av parkering med nabobygg. Seltor har i tett samspill med byggherren og Arcasa utviklet prosjektet og oppnådd gode løsninger. Arbeidene er i gang om kort tid og byggetiden er 13 måneder.

Kontraktssummen er 116 mnok eks mva.

Konvertering fra næring til bolig et spennende og krevende segment hvor vi får utnyttet vår kompetanse fullt ut. Vi setter også stor pris på tilliten Constructive Development nok en gang viser oss ved denne tildelingen.

Henvendelser ved prosjektet

Constructive Development v/Hans Olav Bjørk

Mobil 958 30 230

Utvalgte

Siste innlegg

Arkiv

bottom of page