top of page

Byggestart for Høyblokka er vedtatt.

Byggetrinn fire, som er siste byggetrinn i Torshovhøyden, heter Høyblokka, og det er nå vedtatt byggestart og entreprenør er valgt. Torshovhøyden består av fire enkeltstående bygg, hvor de tre første byggetrinnene, Sydblokka, Vestblokka, Adm. Blokka bestående av 67 boliger er utsolgt.


I Høyblokka blir det 65 boliger hvor mange får spektakulær utsikt over Oslo. 25 prosent av boligene ble solgt ved salgsstart. Her blir det en stor og frodig felles takterrasse, og prosjektet får direkte adgang til parkeringskjeller. På bakkeplan blir det store grønne

fellesområder med en næringsdel som vender mot Sandakerveien. Entreprenøren Consto Eide AS er allerede i gang med arbeidene, og antatt innflytting er 4. kvartal 2024. Kontraktsummen er på MNOK 210 inkl MVA. Prosjektet gjennomføres av Sandakerveien 56 AS som er eiet av Orkla Eiendom og Macama. Scandinavian Development har ansvar for ideutvikling og regulering, og Constructive Development har ansvar for prosjektstyring og gjennomføring av prosjektet gjennom egne avtaler.


Comments


Utvalgte

Siste innlegg

Arkiv

bottom of page