top of page

SALGSSUKSESS PÅ LØKKA. MILLSKVARTALET ER UTSOLGT 1 MÅNED FØR OVERTAKELSE.

Alle de 147 leilighetene i Millskvartalet er nå utsolgt ca 1 måned før første overtakelse. Det første salgstrinnet ble lansert i 2018 og prosjektet har solgt svært bra og har vært svært godt mottatt av markedet. Leilighetene tilbyr ulike kvaliteter slik som arealeffektive 2-roms leiligheter til større 3- og 4-roms leiligheter med private takterrasser. Kundegruppen består av alle aldersgrupper, fra unge par til småbarnsfamilier og godt etablerte som alle ønsker å bo sentralt i nyoppførte leiligheter med Sofienbergparken som nærmeste nabo. De som flytter inn på Millskvartalet vil videre ha kort vei til alle kafeer, spisesteder og det rike kulturlivet som Grünerløkka kan tilby.


Etter over 130 år med produksjon av margarin og Mills- majones åpnes det et nytt kapitel på Grünerløkka når området som engang bestod av fabrikklokaler blir hjemmene til flere hundre mennesker. Millskvartalet blir en berikelse til bydelen med gode bokvaliteter, utadrettet virksomhet og en barnehage til glede for nærmiljøet.

Det gjennomføres i disse dager forbefaringer av leilighetene med kunder som er positive til hva de får se og gleder seg til å overta deres nye leiligheter.

Scandinavian Development har ansvaret for ideutvikling og regulering, mens Constructive Development har ansvaret for prosjektstyring og gjennomføring av prosjektet.

Ved spørsmål til kontrakten ta kontakt med Constructive Development v/Hans Olav Bjørk 95 83 02 30 eller Scandinavian Development v/Erik Bøhler 90 08 51 28
Utvalgte

Siste innlegg

Arkiv

bottom of page